Eigen bereidingen
pic
pic
pic

Een greep uit ons huisbereide specialiteiten:

Fijne vleeswaren op ambachtelijke wijze in eigen atelier bereid:

  • Ambachtelijk huisbereide hesp ‘DUROC D’OLIVE’
  • Hespenworst
  • Kalfsworst
  • Lunchworst
  • Paryzerworst
  • Champignonworst
  • Lookworst
  • Witte pensen
  • Allehande patés
  • Paté maison
  • Kalfsbrood
  • Natuurham
  • Kippewit op diverse wijzen

 

Onze huisbereide specialiteiten:

  • Vol au vent
  • Stoofvlees
  • Rundstong in madeirasaus
  • Beenham
  • Hutsepot
  • Onze topper gevulde kalkoenrollade

 

Schotels en bereidingen:

  • Koude schotel
  • Gourmet schotel
  • Belegde broodjes
  • Fondue
  • Teppanyaki
  • Steengrill
  • Breugelschotel