Duroc d'Olives - 2017
DUROC D’OLIVES, als het lekker mag zijn…

Smakelijk, mals en gezond varkensvlees, locaal geproduceerd, lekker en gezond genieten !
Met DUROC D’OLIVES brengt u opnieuw een lekker, mals en gezond stukje varkensvlees op het bord van uw klanten. De consument is immers op zoek naar producten van eigen bodem, geproduceerd met respect voor dier, mens en milieu. DUROC D’OLIVES wil aan deze vraag tegemoetkomen.

Kwaliteit
Het DUROC D’OLIVES varken is een kruising van het Deense Landras en de Deense Large White aan moederszijde en een Duroc beer. Deze worden gekweekt binnen onze eigen fokkerij op belgische bodem. Het Duroc ras wordt geroemd om zijn malsheid en sappigheid dankzij de aanwezigheid van intramusculair vet. Constant product omwille van bedrijfseigen genetica en vastgelegde veevoedersamenstelling.

Gezond, smakelijk varkensvlees
Als vetbron wordt olijfolie gebruikt. Samenwerking met de universiteit van Gent leidde tot een optimaal gehalte aan oliezuur of Omega 9 in het varkensvlees. Omega 9 heeft een gunstig effect op het cholesterolgehalte en op cardiovasculair gebied. Enkel pure grondstoffen zoals tarwe, gerst, maïs en soja maken deel uit van het varkensvoeder. We gebruiken daarbij zoveel mogelijk eigengeteelde gewassen.

Respect voor dier en milieu
DUROC D’OLIVES varkens worden geproduceerd volgens een strikt lastenboek waarin alle productievoorwaarden zijn vastgelegd. Veevoedersamenstelling, rassenkeuze, traceerbaarheid, diergezondheid en het dierenwelzijn zijn hier de belangrijke parameters.

Lekker varkensvlees
Lekker varkensvlees zit weer in de lift. Blinde smaakproeven hebben diverse koks en slagers al overtuigd van de kwaliteiten van DUROC D’OLIVES varkensvlees. Laat uw klanten ook meegenieten van dit nieuwe culinaire hoogstandje, vandaag kan u DUROC D’OLIVES bestellen in de gewenste versnijdingen, hoeveelheden en verpakking. Onze andere folders