Breugelschotel
                                         
                                               

Breugel festijn vanaf 13,00 € per persoon

                                   
                                               
Voor een Breugel festijn bieden we een variëteit van 10 verschillende fijne vlees waren aan
en dit alles mooi geschikt op aangepaste schotels.
                 
                                               
Gekookte beenham van het huis, hoofdvlees, gerookte boerenham, huisgemaakt oven spek,
huisgemaakt kalfsbrood, ardeense paté, geroosterde bacon, huisgemaakte droge worstjes,
bereide American van het huis en gemengd gehakt.
                                               

Assortiment groenten en sausjes

                                     
                                               
Bij het Breugel festijn is er een aangepaste rauwkost schotel voorzien met volgende groenten:                            
Gemengde salade, tomaten, geraspte wortelen, suikerboontjes, koude aardappelen,
 augurken en zilveruitjes.
                       
Volgende sausjes worden bij het Breugel festijn voorzien:                                    
Mayonaise, cocktail saus, mosterd, tartaar en vinaigrette.                                  
                                               

Brood

                                             
                                               
Bij het Breugel festijn is er een assortiment van brood en broodjes voorzien zoals:                              
Wit en bruin brood kleine mini krokante en zachte broodjes met meergranen.                                
Aangepaste boter en smout zijn tevens voorzien.                                      
                                               

Suggesties van de chef

                                       
                                               
Indien u het wenst kan het Breugel festijn altijd aangepast worden tegen meerprijs.                              
Enkele suggesties                                            
·         Witte en zwartte pensen met appelcompote                                    
·         Gekookte en gebakken gehaktballetjes met kriekensaus                                  
·         Varkens rillette met ham                                        
·         Veurns potjesvlees                                        
·         Vleesbrood op grootmoeders wijze met jusaus                                    
·         Hutsepot                                          
·         Verschillende verse soepen zoals erwtensoep, ajuinsoep, witloofsoep ,tomatensoep enz.                          
·         Spek met eieren en gebakken aardappelen                                    
·         Haring op azijn met uienringen en citroen                                    
·         Rijstpap met bruine suiker                                        
·         Pannenkoeken met suiker