Breugelschotel

Breugel festijn vanaf € 11.00 per persoon

Voor een Breugel festijn bieden we een variëteit van 10 verschillende fijne vlees waren aan en dit alles mooi geschikt op aangepaste schotels.

Gekookte beenham van het huis, hoofdvlees, gerookte boerenham, huisgemaakt oven spek, huisgemaakt kalfsbrood, ardeense paté, geroosterde bacon, huisgemaakte droge worstjes, bereide American van het huis en gemengd gehakt.

Assortiment groenten en sausjes

Bij het Breugel festijn is er een aangepaste rauwkost schotel voorzien met volgende groenten:
Gemengde salade, tomaten, geraspte wortelen, suikerboontjes, koude aardappelen, augurken en zilveruitjes.
Volgende sausjes worden bij het Breugel festijn voorzien:
Mayonnaise, cocktail saus, mosterd, tartare en vinaigrette.

Brood

Bij het Breugel festijn is er een assortiment van brood en broodjes voorzien zoals:
Wit en bruin brood kleine mini krokante en zachte broodjes met meergranen.
Aangepaste boter en smout zijn tevens voorzien.

Suggesties van de chef
Indien u het wenst kan het Breugel festijn altijd aangepast worden tegen meerprijs.

Enkele suggesties


• Witte en zwartte pensen met appelcompote
• Gekookte en gebakken gehaktballetjes met kriekensaus
• Varkens rillette met ham
• Veurns potjesvlees
• Vleesbrood op grootmoeders wijze met jusaus
• Hutsepot
• Verschillende verse soepen zoals erwtensoep, ajuinsoep, witloofsoep ,tomatensoep enz.
• Spek met eieren en gebakken aardappelen
• Haring op azijn met uienringen en citroen
• Rijstpap met bruine suiker
• Pannenkoeken met suiker

Voor verdere suggesties kunt u ons altijd contacteren